SE/EN

Våra tjänster

På vår klinik har du tillgång till allmänläkare, dietist och specialistkompetens inom områden som psykiatri, diabetes och sjukgymnastik.

Hälso- och sjukvård – av kvinnor för kvinnor. Vi hjälper dig med gynekologisk undersökning, preventivmedel, klimakterierådgivning och mycket annat.
De är hjärtat bakom kulisserna som säkerställer att allt som läkaren dikterar samt alla remisser korrekt registreras i din journal. De ser även till att remisser skickas till rätt enhet
Vårt proffsiga team av provtagare som även hjälper till med EKG och assisterar läkare vid olika undersökningar. De är kärnan i vår verksamhet och ser till att allt fungerar smidigt.
Behöver du hjälp med allt från såromläggningar till vaccinationer, kontroll av blodtryck, borttagning av stygn, injektioner och infusioner, EKG, grav-test, fästingbett, främmande kropp i hud och mycket mer. Våra erfarna sköterskor står redo att möta dina vårdbehov med professionalism och omsorg.
Förutom det som erbjuds av sjuksköterskan kan vår distriktsköterska också hjälpa till med specifika förskrivningar som inkontinensskydd.
Specialiserade inom diabetesvård, här får du stöd från avancerade bedömningar till uppföljning och egenvårdsplanering.
Söker du råd kring näring och kost? Vår dietist är här för att vägleda dig mot en hälsosammare livsstil, vare sig det gäller viktnedgång, viktuppgång eller specifika näringstillskott.
Har du muskel- eller ledvärk? Vår fysioterapeut är specialist på att hjälpa dig med dina besvär.
Om du behöver psykologiskt stöd erbjuder vi Kognitiv Beteende Terapi, både traditionellt och via internet.